Blue Fox efter finalenederlag: - Tom følelse

Spillerne fra Herning Blue Fox var tydeligt skuffede, efter at de tirsdag blev udspillet af Aalborg Pirates og tabe finaleserien med 4-2 i kampe.

Med et nederlag på 6-1 til Aalborg Pirates i finaleseriens sjette kamp sluttede sæsonen for Herning Blue Fox med sølvmedaljer.

- Det er en tom følelse. Jeg kan ikke sætte ord på det.

Sådan lød det fra en tydeligt skuffet Mathias Mølgaard fra Herning Blue Fox. 

Samme ærgerlige følelse havde holdkammerat Lasse Lassen også, efter at Herning Blue Fox med to sejre i træk ellers havde kæmpe sig tilbage fra at være bagud 0-3 i kampe til at have reduceret til 2-3. Men kravet var stadig en sejr i den sjette kamp, og det blev det ikke til for Blue Fox-spillerne.

- Det er noget lort. Vi kommer for sent i gang i serien, siger han. 

Direktør: Skuffet og ked af det

Mens Herning-spillerne skuffende kunne se på, at Aalborg Pirates iklædte sig guldhjelme og på hjemmebane kunne fejre klubbens første mesterskab i 37 år, så kunne Herning Blue Fox' direktør heller ikke skjule sin ærgrelse. 

- Jeg er jo skuffet og ked af det og ærgerlig over det her, sagde Torben Skovsgaard.

Alligevel tager han mange positive ting med fra en sæson, hvor holdet sikrede sig førstepladsen i grundspillet og i store af sæsonen viste, at de var det bedste hold. 

- Alt er stort set lykkes for os i år. Der er masser af gode ting at tage med. Men set ud fra finaleserien så var det det bedste hold, der vandt. Nu skal vi hjem og evaluere, og så kommer vi stærkt tilbage, siger han.