Bag kulisserne: Vi forbereder Dansktop Prisen 2017

Danserne øver, og Hansi Hinterseer har aflagt prøver. Nu er det snart tid til årets største dansktop-brag.

Birthe Kjær, Peter Belli, Kandis, Hansi Hinterseer og alle de andre har været i fuld gang hele dagen. De er nemlig igang med at forberede årets største dansktop-brag, Dansktop Prisen 2017, der finder sted i Jyske Bank Boxen her til aften.

- Jeg forventer, at dansktop-musikken får den hyldest, som den fortjener, men som den ikke ret ofte får. De stjerner, som udgør toppen af dansktoppen, får publikums opbakning til hverdag, men de har aldrig haft deres egen pris. Og det betyder for mange af dem, at det først er nu, at de begynder at modtage priser, fortæller musikjournalist ved Familie Journal og dansktop-ekspert Johan Isbrand til TV MIDTVEST.

TV MIDTVEST er også i fuld gang med forberedelser til vores store livesending af showet, der ryger ud til brugerne i hele landet, så du også kan være med, selv hvis du ikke har mulighed for at være i Herning her til aften.

Showet produceres i forbindelse med Familie Journal, der er arrangører for den store fest.

Værten i makeuppen

Det er ikke kun musikerne, der skal være klar. Et stort hold af teknikere og journalister er i fuld gang med forberedelserne, så sendingen kan gå op i en højere enhed. 

- Seerne fra alle regioner i hele landet fortjener en god aften, derfor er vi glade for at kunne dække showet, fortæller redaktør hos TV MIDTVEST Kirsten Axelsen.

Der sker meget bag ved en produktion af denne størrelse, og derfor er der fokus på enhver detalje, også når aftenens vært Katrine Fuglsang er i makeuppen, så hun kan blive klar til at føre seerne godt og sikkert igennem aftenen i sammen med aftenens værter, Thomas Evers Poulsen, Keld Heick og Anette Kokholm. 

Du kan se hele showet på Mokka og de andre regioners kanaler fra klokken 19:45. Alternativt kan du se det hele på nettet her

 
 
Foto: Kirsten Axelsen