Blue Fox tabte hjemme mod Esbjerg

Herning Blue Fox tabte til Esbjerg Energy efter overtid og mistede lidt af forspringet i toppen af ligaen.

Der var ikke mange smil, da Herning Blue Fox hjemme tabte mod Esbjerg Energy med 1-2 efter forlænget.

Aalborg Pirates vandt tirsdag aften med 4-0 ude over Herlev Eagles i den bedste danske ishockeyrække.

Oliver Anker Christensen bragte Aalborg foran 1-0 i slutningen af første periode, og Clay Anderson fordoblede føringen i starten af anden periode.

Mikkel Højbjerg og Olivier Hinse scorede målene for Aalborg i tredje og sidste periode.

Dermed halede nordjyderne lidt ind på førerholdet, Herning Blue Fox, som tabte 1-2 hjemme til Esbjerg Energy efter overtid.

Den canadiske offensivspiller Carson McMillan scorede det afgørende mål for Esbjerg i overtiden.

Herning fører Metal Ligaen med 99 point efter 45 kampe. Det er ti point mere end Aalborg, som mangler at spille fem kampe i grundspillet.

I tirsdagens øvrige kampe vandt Odense med hele 7-3 ude over Frederikshavn White Hawks, mens Sønderjyske hjemme slog Rødovre Mighty Bulls med 3-2.

Endelig vandt Gentofte Stars med 2-1 på udebane over Hvidovre Fighters.