50 nye statslige arbejdspladser i Ringkøbing

Gældsstyrelsen søger nye ansatte til at inddrive gæld fra borgere og virksomheder.

Gæld i SKAT bliver den 1. juli til Gældsstyrelsen. Foto: Sarah Christine Nørgaard/Ritzau Scanpix

Ringkøbing får i fremtiden endnu flere statslige arbejdspladser: Gældsstyrelsen søger lige nu 50 nye medarbejdere til at inddrive gæld fra sin afdeling i byen. 

Læs også SKAT udvider i Ringkøbing

- Vi søger servicemindede medarbejdere inden for et bredt fagligt og uddannelsesmæssigt felt, der har lyst til at arbejde med mennesker, som ofte står i en økonomisk svær situation. Derfor er det vigtigt, at vores kommende medarbejdere er i stand til at etablere en konstruktiv dialog med borgerne baseret på gensidig respekt, tillid og forståelse, siger underdirektør i Gæld i SKAT, Henrik Rosendahl, i en pressemeddelelse.

Der er i forvejen 190 ansatte i Ringkøbing, som er beskæftiget med at inddrive borgeres og virksomheders gæld til det offentlige. De er ansat i Gæld i SKAT, der fra den 1. juli bliver til Gældsstyrelsen - en ny styrelse med hovedsæde i Middelbart og afdelinger syv steder i landet, blandt andet Ringkøbing og Thisted.

Man regner med, at styrelsen i 2021 vil have 1500 medarbejdere, hvoraf de 270 skal arbejde i Ringkøbing.

Der er ansøgningsfrist til de nye job den 29. juli - inden da er der arrangeret åbent hus den 27. juni på Ribovej i Ringkøbing.

Eksternt link: Se stillingsopslaget her.