SKAT udvider i Ringkøbing

SKAT skal bruge flere folk til at inddrive gæld til det offentlige.

Mandag har SKAT slået de sidste 60 af i alt 126 stillinger op til offentlig gældsinddrivelse. De 60 medarbejdere skal arbejde i Ringkøbing.

- Vi søger servicemindede medarbejdere, som kan arbejde i krydsfeltet mellem ordentlighed og empati på den ene side og faglighed og effektivitet på den anden. Derudover er det en fordel, hvis man har erfaring med sagsbehandling eller måske har arbejdet med inddrivelse, bogføring eller revision, siger Lizzi Krarup Jakobsen, der er direktør for Inddrivelse i SKAT.

De nye stillinger er en del af de 400 ekstra medarbejdere, der i den kommende tid skal styrke gældsinddrivelsen i Danmark.

Der er i dag ansat 285 medarbejdere hos SKAT i Ringkøbing. Heraf er de 89 beskæftiget med inddrivelse af offentlig gæld. I september blev der slået 63 stillinger op til SKAT i Ringkøbing, og de stillinger er i fuld gang med at blive besat på baggrund af 280 ansøgninger.

- Vi har været imponerende over den interesse, der er blevet vist for at blive en del af den nye gældsinddrivelse. Kvaliteten i ansøgerfeltet ser også meget lovende ud, siger Lizzi Krarup Jakobsen.

SKAT Inddrivelse, som fra sommeren 2018 bliver til Gældsstyrelsen, vil i 2021 bestå af omkring 1.500 medarbejdere fordelt på seks steder i landet – herunder en afdeling i Ringkøbing.


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Erhverv.