5-0 lussing til Viborg

Viborg måtte se sig slået af Aab, da nordjyderne bragte sig foran 3-0 efter blot 12 minutter.

Mandag aften fik spillerne i Viborg et slag i ansigtet, da de tabte 5-0 til Aab. Allerede efter 12 minutter var oprykkerne bagud med tre mål. Kampen placerer Viborg på en niende plads med 21 point og dermed ligger de lige over nedrykningsstregen.

Nordjydernes overbevisende sejr i årets sidste Superligakamp efterlader Viborg-mandskabet med en lussing, der svier lige op til vinterpausen. Viborg-træner Ove Christensen erkender, at hans spillere har brug for en pause efter nederlaget.

- Vi er både skuffede og kede af det, og vi må bare give kredit til et godt spillende AaB-hold. Men vi er selvfølgelig kede af at slutte 2013 af på denne måde, som vi gjorde. Mentalt og fysisk var vi slidte, siger Ove Christensen til Ritzau.

På trods af aftenens fiasko, mener træneren at Viborg-holdet kan se tilbage på et overordnet godt efterår.

- Vi har spillet et 2013, som har været historisk godt for Viborg. Vi kom fra baghjul i Nordicbet-ligaen, men havde 19 kampe i streg uden nederlag. Og på trods af en kaotisk opstart på Superligaen, har vi alligevel imod alle odds hentet 21 point.

Klubben har dog kun erobret et enkelt point i de sidste fem kampe. Ove Christensen er også godt klar over, at viborggenserne skal arbejde hårdt i vinterpausen. Men træneren er indstillet på at ændre på tingene.

- Når vi har fået slikket sårene og restitueret ovenpå efteråret, så kommer vi tilbage med et håb om, at vi kan finde vores stil og vores kræfter igen. Vi skal i god fysisk form, som afføder en metal god form, siger Ove Christensen.

 

Hør her et interview med Mikkel Rask om nederlaget:

01:41 Luk video