19,5 mio. til kulturprojekt i Thisted

A. P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond giver Thisted Kommunes nyskabende projekt KulturRummet 19,5 millioner kroner.

250315Kulturrummet.jpg

Glæden var stor i Thisted Kommune, da nyheden om tilsagn fra A. P. Møller Fonden om midler til projekt KulturRummet blev modtaget den 19. marts på Thisted Rådhus.

Med de mange millioner er kommunen et stort skridt nærmere det nyskabende projekt KulturRummet, som skal nedbryde grænserne mellem centrale kulturmiljøer og udvikle en fælles fysisk og mental platform for kulturliv i kommunen.

- I Thisted Kommune har vi skabt et fantastisk projekt, som har formået at tiltrække betydelige fondsmidler. Det bliver helt enestående, og med donationen til KulturRummet er vi kommet et kæmpe skridt videre mod at realisere projektet, fortæller en både glad og lettet borgmester Lene Kjelgaard Jensen.

Samtænkning af kommunens kultur-tilbud

KulturRummet er tænkt som et nyskabende projekt, som samtænker den nye musikskole med stadsparken Christiansgave, et genopbygget URT-hus, biblioteket og en modernisering af vores kulturhus Plantagehuset.

Thisted Kommune kan med donationen nu kan arbejde videre med at realisere projektet, som har været på tegnebrættet i snart tre år.

Formand for Erhvervs-, Arbejdsmarkeds- og Kulturudvalget Niels Jørgen Pedersen er glad for tilsagnet om de mange millioner. Hør ham fortælle her:

1:19