Her er alt det, du kan opleve, når TV MIDTVEST inviterer til Åbent Hus

Ved Åbent Hus på TV MIDTVEST 8. juni er der masser af aktiviteter for alle aldre, så der er basis for en god lørdagsudflugt med hele familien

Flere spændende personer kommer forbi til arrangmentet.
Flere spændende personer kommer forbi til arrangmentet.
Foto: TV MIDTVEST

Der bliver fornøjelser for både store og små, når TV MIDTVEST 8. juni inviterer til Åbent Hus fra 9-15.

På dagen vil området mellem mediehuset i Holstebro og Vandkraftsøen være omdannet til et stort udendørs hyggeområde, hvor der vil være interviews på Scenen ved Søen.

Samme sted man kan købe en hotdog og høre interviews med fx Rasmus Tantholdt, Fotovognen og TV-tvillingerne Anders og Torben.

Efter TV MIDTVESTs direktør Lone Sunesen har budt velkommen kl. 10, overtager programvært Anders Toft Bro og Christian Toft Bro scenen og indleder dagen med fællessang for alle, der har lyst til at synge. 

Efter morgensangen er der interview med Vibeke, Line og Anders fra Fotovognen. Derefter kommer toppolitiker og Folketingets formand Søren Gade (V) på scenen for at fortælle om sin usædvanlige hverdag.

B.S. Christiansen vil fortælle om den vildeste overlevelsestur for fodboldspillerne ved FC Midtjylland, og Rasmus Tandholdt bliver interviewet om sine oplevelser, efter han forlod TV MIDTVEST som nyuddannet journalist sidst i 1990-erne.

Svømmeren Helena Rosendahl Bach er udtaget til OL og er en af de sportsfolk, der også kigger forbi til et interview. Selvfølgelig er tvillingerne fra Holstebro også på scenen - samtidig med at Anders og Torben også er klar til at dirigere trafikken sammen med andre fra Hjemmeværnet. 

Er man ikke lige til sang eller interviews, så kan man opleve mange forskellige aktiviteter på Forpladsen foran TV MIDTVEST. Her står Tip Os-redaktionen klar til at tage imod gode ideer fra gæsterne, og her kan man eksempelvis også se TV MIDTVESTs optagebiler og komme ind og sidde i Fotovognen.

Der er også arrangeret en rundtur i huset, hvor man møder medarbejdere fra de mange forskellige redaktioner og også selv kan prøve at være studievært. I Medietankens biograf er der sjove fraklip og spændende programmer, hvis nogen har brug for en pause.

Det er første gang siden 1990, at TV MIDTVEST holder så stort et Åbent Hus. Nu fylder virksomheden 35 år, og det skal fejres med alle de midt- og vestjyder, der har lyst til at være med.

Arrangementet er gratis, og det kræver ikke tilmelding. Se hele programmet på hjemmesiden vises.tvmv.dk.