Ugens Foredrag

Hver uge sender vi et spændende foredrag på TV MIDTVEST. Af hensyn til rettigheder lægger vi kun de foredrag ud på nettet, som foredragsholderne giver os lov til at udgive på internettet. Du kan se dem her.

Foredrag: Om skam, vold og kærlighed
Foredrag med forfatter og fakultetsleder Thomas Bjerg Mikkelsen. Han har skrevet en bog sammen med en hærdet forbryder, Lars Irgens Petersen. Med udgangspunkt i den kommer han ind på sammenhængen mellem skam, vold og kærlighed.
Thomas Bjerg Mikkelsen er cand.mag. i dansk sprog og litteratur og tidl. generalsekretær i Indre Mission. En dag lå der et brev på bordet hos ham som generalsekretær. Brevet var fra Lars Irgens Petersen, idømt livsvarigt fængsel for et brutalt drab. - Har I plads til sådan én som mig, spurgte morderen. - Kan vi være venner? Det har været en vild rejse for os begge to at skrive bogen, siger Thomas Bjerg Mikkelsen om bogen »Alle vil jo bare elskes - En livstidsfanges historie og en vens tanker«, som han har skrevet sammen med Lars Irgens Petersen over en periode på tre år. Lars Foredraget var arrangeret af Gjellerup Meninghedsråd i 2019.
Udgivet 24. august 2019