Ugens Foredrag

Hver uge sender vi et spændende foredrag på TV MIDTVEST. Af hensyn til rettigheder lægger vi kun de foredrag ud på nettet, som foredragsholderne giver os lov til at udgive på internettet. Du kan se dem her.

Foredrag: Min demenssyge far
Frederik Lindhardt fortæller om livet sammen med sin demenssyge far, biskop Jan Lindhardt. Han tager udgangspunkt i sin bog "Lidt af far" som udkom i 2017.
Da tidligere biskop Jan Lindhardt i foråret 2012 fik konstateret Alzheimers indvarslede det store forandringer for hele familien. Han døde i 2014. Foredraget er med Jan Lindhardts yngste søn, Frederik og er en fortælling om livet sammen med sin syge far. Den handler om sorgen, frustrationerne og håbløsheden. Om minderne, humoren, nærheden og kærligheden. Den handler om, hvad Alzheimers gør ved mennesker. Men først og fremmest handler den om en far og en søn. Frederik Lindhard er cand.mag. i retorik. Han arbejder som selvstændig konsulent, hvor han rådgiver og arbejder med organisationer og ledere. Foredraget var arrangeret af Lemvig Bibliotek i 2018.
Udgivet 2. februar 2019