Kom i erhvervspraktik på TV MIDTVEST

Går du i folkeskolen, og interesserer du dig for at fortælle gode historier? Kan du lide at lave video? TV MIDTVEST inviterer indenfor til et skræddersyet praktikforløb.

0:22

Er det dig vi leder efter?

Går du i 8. eller 9. klasse og er interesseret i at fortælle historier? Kan du lide at lave video? Så bliv en del af TVMV SKOLE, når vi inviterer indenfor til et skræddersyet praktikforløb.

Lær at lave nyheder

Som erhvervspraktikant lærer du en masse teori og får lov at lave dit eget indslag, hvor du selv er med til at finde historien.

Du skal selv lave research, kontakte kilder, filme, interviewe og klippe. Til sidst skal det hele strikkes sammen til et indslag med både op- og nedlæg fra vores fuldautomatiske studie.

Tætpakket program

Engagerede medarbejdere klæder dig på til opgaverne og guider dig gennem ugen. Regn dog ikke med, at du har tid til dine fritidsaktiviteter. 

Vi forventer, du har lyst til at knokle, kommer med god energi og skæve ideer, samt at du kan samarbejde, da I bliver inddelt i grupper. Til gengæld lover vi, det bliver både sjovt og lærerigt!

Praktik-ugen finder sted i uge 43. Der er ansøgningsfrist mandag den 30. september 2024.

Det er Støtteforeningen for TV MIDTVEST, der giver os en unik mulighed for at afholde TVMV Skole. Læs mere om støtteforeningen bliv medlem.

Se hvad vi laver når vi har erhvervspraktikanter på besøg

1:51