Jannik tilbyder gratis konfirmationskørsel i sin Audi, men ikke alle roser det

Jannik Andersen har et særligt tilbud til dem, der ikke har råd til at betale sig fra en dyr køretur. Det er dog ikke kun positive kommentarer, han har modtaget.

Jannik Andersen
Foto: Privatfoto / Jannik Andersen

Det er for mange en ganske bekostelig affære, når børnene skal konfirmeres.

Én af posterne kan blandt andet være at blive hentet efter den kirkelige handling i et køretøj, der er noget andet end forældrenes egen bil. 

Og det kan i nogle tilfælde være svært at betale sig fra.

Det ønsker Jannik Andersens fra Kjellerup at ændre. Derfor tilbyder han at give den oplevelse gratis til nogen, der ønsker en køretur i hans Audi A6 S-Line.

- Jeg synes, det er synd, at nogle børn, ikke kan blive hentet som deres klassekammerater, hvis det er noget, de drømmer om. Nogle forældre har jo ikke råd til at betale den pris, som nogle kræver for en kort køretur, siger han.

Derfor har Jannik Andersen lavet et Facebook-opslag i gruppen 8620 Kjellerup, hvor han blandt andet skriver følgende:

"Jeg hjælper gerne jer familier som står og gerne vil give jeres søn eller datter en fed bil til konfirmation, men ikke lige har 3000-5000 kr. til en sportsvogn eller en åben vogn".

Samme opslag har han også delt i en gruppe, hvor man kan finde konfirmationskørsel i hele Jylland.

Blandet modtagelse

Jannik Andersen delte opslagene på Facebook den 4. februar, og indtil videre har han allerede to aftaler om kørsel i kalenderen. Mange har skrevet positive kommentarer til ham om hans tilbud.

- Det er jo fedt. Det havde jeg ikke regnet med, siger han.

Foruden at hjælpe nogen i en svær situation, så håber han også at gøre op med, hvad han kalder vanvittige priser på at give de unge mennesker en oplevelse til deres konfirmation.

- Jeg synes, at man skal give sådan en køretur for børnenes skyld og ikke for pengene.

Han fortæller, at han også har oplevet mindre positive kommentarer i sin private indbakke, hvor folk siger, at han skal lade være med at blande sig.

- Men dem tager jeg ikke så tungt. 

I de to tilfælde, hvor han skal hjælpe med konfirmationskørsel, har han aftalt, at forældrene betaler for brændstof.