Serie Mit Kæreste Eje

28:00

Dette afsnit

Mit kæreste eje Kjellerup (3:3)

20/06/2017

Hvad er det værd? Seerne viser et arvestykke eller et loppefund frem krydret med en god historie. Auktionsleder Hans Jørgen Eriksen supplerer oplysningerne og giver en pris. Denne gang fra Kjellerup.

Danmark bugner af sjove gamle ting og smukke antikviteter, og de fleste seere har et eller andet klenodie stående fremme til pynt eller gemt godt af vejen i kommodeskuffen. Nogle af dem kan I se i programmet "Mit kæreste eje". Hver gang dukker der effekter op, som viser sig at være meget mere – eller meget mindre – værd, end ejerne forventer. Auktionsleder Hans Jørgen Eriksen har vurderet gamle ting i over 25 år. Han er uddannet advokat, men valgte i 1998 udelukkende at hellige sig sin virksomhed Holstebro Auktioner. Sammen med vært Anne Moulvad tager han rundt i landsdelen og ser på gamle ting og sager. Denne gang er de på besøg i i Arena Midt i Kjellerup, hvor de bl.a. ser på en julemand, en kunstkande og en speciel beholder.

I hvert program viser nogle seere deres kæreste eje frem og fortæller lidt om baggrunden – hvis de kender den. Det kan også være det mest værdifulde man ejer. Et flot smykke, et godt maleri eller noget helt tredie. Auktionsleder Hans Jørgen Eriksen eller Casper Hansen fra Holstebro Auktioner supplerer oplysningerne og giver en vurdering af genstanden. Samme med vært Anne Moulvad tager de rundt i landsdelen og ser på antikviteter og ting fra gemmerne. Udsendelserne vises på TV MIDT VEST Mokka hver anden uge første gang om tirsdagen kl. 19.55.

OBS: Vi sender indimellem på Mokka "Mit kæreste eje" fra TV 2 Østjylland tlf. 87424242 og fra TV 2 Øst tlf. 55 36 56 56. Kommentarer og spørgsmål vedr. de programmer rettes direkte til dem.

Afsnit

Udvalgte serier på TV MIDTVEST

Find os på Facebook