Kunstner og tatovør maler på alt

Quang Ramsing Fleuret fra Herning er en kunstner, der maler på hvad som helst.

Nogle kunstnere holder sig til det samme materiale hver gang. Og så findes der dem, der maler på hvad som helst. Quang Ramsing Fleuret fra Herning, har både malet på mennesker, lærreder, biler og cykler og meget andet.

- Det der gør det sjovt ved begge ting, det er kunstnerisk, når du er tatovør, gør du nogle ting, hvor der er en kunde, der skal være glad, for det du laver, der er mange faser man skal igennem. Skal jeg male på et lærred, er det bare mig, der skal tage beslutningen, siger kunsteneren. 

Når der ikke er kunder i tatovørstolen, udfolder 33-årige Quang sig i atelieret.

- Når jeg kommer til et lærred, så er det ikke nogen begrænsninger, der er ikke noget lærredet ikke kan holde til. En menneskehud har jo en begrænsning. Et lærred er bare fri fantasi, som skal slippes løs, siger han.

Quang Ramsing har været tatovør og kunstner i otte et halvt år. Han er født og opvokset i Thailand og kom til Danmark som tiårig, Det var kort efter ankomsten til Danmark, at den første sten til kunstnerkarrieren blev lagt.

- Den første gave jeg fik, det var faktisk et malersæt, og siden da har jeg faktisk malet og tegnet. Jeg har altid ønsket mig, at blive kunstner og kunne leve af det, siger han og uddyber:

- Da jeg så blev ældre fandt jeg ud af, hvad vil det sige at være kunstner, og hvor svært det er, man skal jo have sin egen stil. I dag lever jeg af det, og det er jo en gave.

Quang Ramsings stil blev altså at male på alt muligt forskelligt. Alsidigheden er blevet tydelig ved, at han nu har samlet tattoo-salon, galleri og atelier under et tag. Han kan dog ikke vælge om, det er kunsten på levede eller døde ting, der trækker mest.

- Det er min barndomsdrøm at være kunstner, og det er en stor ære at få love at lave en tatovering på folk, så jeg tror ikke jeg kan give slip på noget at det, siger multikunsteneren. 

Quang Ramsing Fleurets næste projekt er at lave billeder til vinderne af EM i Triatlon i Herning til juni. 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Kultur.