Eftertanke

EFTERTANKE går tæt på livet og de store spørgsmål. Det handler om tro, håb og kærlighed. Det handler om tvivl, angst og sorg. Det handler om dig og mig og om de tanker og følelser, der er en del af det at være menneske.

Eftertanke - Fællesskab
I anledning af påsken er temaet denne gang "Fællesskab". Vi skal blandt andet møde 25-årige Charlie, der efter en længere periode med depression isolerede sig foran computerskærmen og var meget alene – indtil han en dag tog mod til sig og fandt nogen at tale med.
Skærtorsdag var dagen, før Jesus blev korsfæstet. Om aftenen tog han afsked med sine disciple ved den sidste nadver. Rundt om bordet sad venner og en kommende forræder. Alle blev tilbudt at være en del af fællesskabet. Alle fik tilbud om tilgivelse. I anledning af påsken senere på måneden handler EFTERTANKE denne gang om fællesskab. Vi skal blandt andet møde 25-årige Charlie, der efter en længere periode med depression isolerede sig foran computerskærmen og var meget alene – indtil han en dag tog mod til sig og fandt nogen at tale med.
Udgivet 6. april 2019