Voldsoffer død efter tre uger i koma

Politiet nåede aldrig at afhøre voldsofferet fra Handbjerg. Sigtelsen ændres nu til vold med døden til følge.

011111_1Overfald.jpg

Den 50-årige mand, der for tre uger siden blev gennembanket i et sommerhus i Handbjerg mellem Vinderup og Struer, døde tidligt mandag morgen efter tre uger i koma.

Der var tale om et særlig groft overfald, hvor den 50-årige fik åbent kraniebrud, brækkede fem ribben og fik revet det ene øre af.

Nu skal den 50-årige undersøges på retsmidicinsk Institut i Aarhus, hvor man skal forsøge at finde ud af, hvad der er sket med ham.

- En tragisk udgang

Politiet nåede aldrig at afhøre offeret, da han har ligget i koma siden overfaldet.

 - Han var kronvidnet i sagen. Hans død betyder, at vi må klare os uden hans udtalelse. Det kan vi også godt, men det er en tragisk udgang på sådan en voldssag, fortæller Gert Østergaard fra lokalpolitiet i Holstebro.

To sigtede anholdt igen

Efter overfaldet anholdt politiet tre personer i sagen, men kun den ene blev varetægtsfængslet. Efter dødsfaldet anholdt politiet igen de to andre. De er efter grundlovsforhør blevet varetægtsfængslet indtil den 12. december. Denne gang lyder sigtelsen på vold med døden til følge. En paragraf der kan give op til 10-års fængsel.

Den tredje person er fængslet indtil den 29 november. Han blev i første omgang sigtet for grov vold, men vil nu også blive sigtet for vold med døden til følge.