Viborg tabte i Århus

For første gang siden 2002 tabte Viborg FF på udebane til AGF. Og træneren var skuffet over spillet

Med en reducering kort før tid var Viborg ikke langt fra at stjæle det ene point, da holdet fra Domkirkebyen søndag eftermiddag tabte 1-2 på udebane til AGF.

 Men selv Viborg-cheftræner Ove Christensen erkender, at det ikke ville have været helt fortjent.

 - Vi leverede en dårlig præstation i dag. Det ved jeg, og det ved spillerne også godt. Vi var ikke klar nok og kom til at reagere på AGF's spil i stedet for at holde os til vores gameplan, lyder det fra Ove Christensen.

 Han er især utilfreds med, at holdet spillede for langsomt.

 - Vi blev for passive i store dele af kampen og formåede heller ikke at spille så direkte, som vi gerne vil, mente cheftræneren.

 Hans holdning blev delt af den rutinerede venstreback Christopher Poulsen.

 - Det var ikke noget god kamp fra vores side i dag. Vi kom til at halse langt efter, og når vi endeligt havde bolden, så spillede vi for langsomt og for meget til siden. Det vinder man sjældent fodboldkampe på, forklarede Christopher Poulsen.

 Hvis Viborg havde taget sejren i Aarhus, ville holdet have spillet sig helt frem på Superligaens tredjeplads, bare et point efter førerholdene fra FC Midtjylland og AaB.

 Men Christopher Poulsen mener ikke, at Viborg-mandskabet havde skelet for meget tabellen inden kampen mod AGF.

 - Nej, slet ikke. Der er ikke nogen her, der kigger i tabellen, når det er så tæt, som det er. Vi har fokus på at levere det bedste, vi kan, når vi er på banen.

 - Det gjorde vi ikke i dag, men det kan ikke ødelægge indtrykket af, at vi har præsteret godt hen over efteråret, siger Poulsen.

 Trods nederlaget til AGF er Viborg fortsat på femtepladsen i Superligaen med 20 point for 14 spillede kampe.

 /ritzau/