Viborg-politiker i ny tænketank

Det konservative byrådsmedlem, Samina Shah, fra Viborg er kommet med i den nye inklusions-tænketank, socialminister Benedikte Kiær (K) har nedsat. Tænketanken rummer markante profiler med erfaringer fra ledelse, etik, kunst , kommunikation og forskning - og hvor nogen har personlige erfaringer at trække på. Det skrive nyhedssitet dknyt.dk i dag.

Tænketanken består af 14 medlemmer, som i efteråret skal komme med nye ideer til, hvordan der bliver bedre forhold i Danmark for de handicappede. Det gælder både i daginstitutioner, i uddannelsessystemet, på arbejdspladsen, i kultur-, fritidsliv og i lokalsamfundet i øvrigt. Og det gælder i forhold til den måde, hvorpå vi i dagligdagen møder andre mennesker.

Ud over folkeskolelæreren og lokalpolitikeren Samina Shah tæller listen over:

Tue Byskov Bøttkjær, formand for Det Centrale Handicapråd (DCH) Jann Sjursen, formand for Rådet for Socialt Udsatte Povl Riis, formand for Ældreforum Lisbeth Zornig Andersen, formand for Børnerådet Lone Hertz, skuespillerJan Gintberg, Stand-up komiker Peder Esben Bilde, direktør i Elsass Centret Isabella Leandri-Hansen, forkvinde for Sammenslutningen af Unge Med Handicap (SUMH) Ole Lauth, forstander på Egmont Højskolen Dorte Damm, psykolog og specialist i ADHD, Risskov Psykiatriske Hospital Kenneth A. Balfelt, kunstner Peter Mads Clausen, bestyrelsesformand for Fabrikant Mads Clausens Fond, formand for Danfoss uddannelsesfond og bestyrelsesmedlem for Refugees United. Tanja Hall, projektleder i Youth Explorer.

Tænketanken skal til efteråret præsentere et katalog for socialminister Benedikte Kiær.