Viborg HK vender truende nederlag til sejr

Viborg var bagud med fem mål ved pausen, men kom videre i Cup Winners Cup efter sejr over Glassverket.

Håndboldklubben Viborg HK formåede lørdag at spille sig videre til kvartfinalerne i Cup Winners Cup.

Der måtte dog både hiv, sving og 11 Ann Grete Nørgaard-scoringer til, før klubben vandt 23-22 hjemme over norske Glassverket.

Resultatet betyder, at Viborg avancerer med 52-50 samlet, efter at holdet vandt den første kamp i Norge med et enkelt mål.

Glassverket gik til pause med en føring på 15-10, og på det tidspunkt så det skidt ud for danskerne.

Det lykkedes dog for Viborg at vinde alligevel, ikke mindst på grund af de mange scoringer af Ann Grete Nørgaard.

2:03
Viborg HK kunne i dag spille sig videre til kvartfinalen i Cup Winners Cup. I vejen stod norske Glassverket fra Drammen. Med en etmålsføring fra første kamp havde Viborg det ene ben i kvartfinalen.

Team Tvis Holstebro havde ingen problemer med at spille sig videre i samme turnering efter lørdagens udekamp mod det tidligere storhold Hypo Niederösterreich fra Østrig.

Team Tvis vandt 35-28 og er samlet videre med hele 77-56.

Silkeborg-Voel ude af EHF Cuppen

Silkeborg-Voel røg til gengæld ud af EHF Cuppen på reglen om flest scorede mål på udebane.

Efter at have vundet det første opgør med 26-22 ude over H65 Höör tabte den danske klub 24-28 på hjemmebane.

Svenskerne scorede sejrsmålet i kampens afsluttende sekunder, og det var akkurat nok til at sende H65 Höör videre.

Silkeborg-Voel førte ellers 13-12 ved pausen i kampen, hvor Trine Troelsen blev klubbens topscorer med seks mål.