Viborg HK fyrer cheftræner Allan Heine

Viborg HK er ikke tilfreds med sæsonstarten. Nu får det konsekvenser. Træner Allan Heine er torsdag blevet fyret.

Foto: Ritzau Scanpix / Henning Bagger

Læs også Viborg-profil om femte nederlag: Defensiven sejler lidt

Allan Heine er fortid som cheftræner i Viborg HK. Det meddeler klubben i en pressemeddelelse, at samarbejdet med Heine er slut.

- Det er ikke uden ærgrelse, at vi må stoppe samarbejdet med Allan Heine, som vi har været utroligt glade for i Viborg HK. Men grundet vores resultatmæssige knude denne sæson er vi nødt til at se på, hvorvidt vi lige nu står i en situation, hvor det kan vendes. Her har vi vurderet, at der skal ageres nu, hvis vi skal have det vendt, og vi har derfor valgt at stoppe samarbejdet, siger Henrik Dahl, som er direktør i Viborg HK.

Fem kampe med fem nederlag til følge blev altså for meget. Men det er vilkårene, siger den nu tidligere VHK-træner.

- Jeg er enormt ærgerlig over, at jeg ikke nåede i mål med Viborg HK, men jeg accepterer selvfølgelig fuldt ud beslutningen fra Viborg HK's ledelse.

Heine: Har flyttet holdet - men ikke nok

Selvom den 38-årige træner, der inden Viborg HK har været i Ringkøbing Håndbold og Aalborg DH, ærgrer sig, erkender han også, at han ikke har formået at flytte holdet nok.

- Jeg er selvfølgelig ekstrem ærgerlig over, at jeg ikke fik VHK i mål, som jeg gerne vil. Jeg synes, at vi har flyttet os meget i den rigtige retning og er lykkedes rigtig godt i forhold til den omvæltning, som jeg blev sat i spidsen for. Men vi er desværre ikke kommet helt i mål, siger han til Viborg Stifts Folkeblad.

Hvem klubben i stedet sætter i trænersædet, er endnu ikke på plads.