Unge får ulovlige tatoveringer

Unge i landsdelen har ikke problemer med at få lavet tatoveringer på halsen, i ansigtet og på hænderne. Det strider ellers mod lovgivningen.

tatoo1_001.jpg

Det er ulovligt at tatovere på hænder, hals og hoved. Alligevel er netop de tatoveringer mere populære end nogensinde før. Og selv om det er ulovligt, så er det intet problem at finde tatovører der vil lave tatoveringerne. Det fortæller den 23-årige Mads Albertsen fra Skive til TV/MIDT-VEST. Han fik lavet sine tatoveringer på hænderne, mens han var fuld.

- Det er ikke professionelle, der har lavet tatoveringerne. De er alle sammen lavet af sådan en hjemmefusker, siger Mads Albertsen til TV/MIDT-VEST.

I dag fortryder Mads Albertsen, at han fik lavet de ulovlige tatoveringer på hænderne.

- Jeg fortryder det ret meget. Jeg har tænkt på at gå ned og få malet noget hvidt i dem, så man ikke længere kan se dem, siger Mads Albertsen til TV/MIDT-VEST.

Mange af de organiserede tatovører i  landsdelen afviser, at de laver de ulovlige tatoveringer. De siger alle til TV/MIDT-VEST, at det er private, der køber udstyr og tilbyder de ulovlige tatoveringer.

Hør interview med 23-årige Mads Albertsen: