Ung voldsmand varetægtsfængslet

Den 22-årige mand, der torsdag morgen gennembankede en 52-årig mand til en privatfest, er nu blevet varetægtsfængslet i foreløbig fire uger.

Haanjern-Paa_0_0.jpg

Den 22-årige, der torsdag morgen gennembankede en 52-årig mand til en privatfest, er nu blevet varetægtsfængslet i foreløbig fire uger. Det oplyser Midt - og Vestjyllands Politi.

Voldsomt overfald

Den 22-årige så sig særdeles sur på en 52-årig mand, der havde kysset med en 17-årig pige ved festen. Vreden kom til udtryk ved et voldsomt overfald.

- Den 52-årige blev gennembanket med over 20 knytnæveslag. Det er meget voldsomt, og den 22-årige blev ved med at slå, selv om offeret lå ned, forklarer Niels Peter Olesen, der er politikommissær hos Skive Politi.

Skærpet voldsparagraf

Omkring klokken 3.40 blev politiet alarmeret, og de anholdte den 22-årige mand, der ifølge politiet var stærkt beruset. Samtidig blev den 52-årige mand kørt på sygehuset - først i Viborg og senere til Århus, da han havde blødninger i øjet og risikerede at miste synet.

- Den 22-årige blev anholdt efter den skærpede voldsparagraf om kvalificeret vold, da overfaldet var så voldsomt, fortæller Niels Peter Olesen.