TTH på jagt efter stærk kvartet

Team Tvis Holstbro er i fuld gang med at optimere truppen til den kommende sæson. En kvartet bestående af en svensk og tre danske profiler er på blokken.

Efter en håndboldsæson er der altid nogle spillere der går ud af døren, og andre der går ind. I øjeblikket arbejder Team Tvis Holstebro på at sikre, at en stærk kvartet kommer gående ind af dørene i Gråkjær Arena. Tre danske navne nævnes. Den 34-årige tidligere danske landsholdsspiller Anders Oechsler, der i dag spiller i tyske GWD Minden og Skanderborgs højreback Peter Balling nævnes ifølge Dagbladet Holstebro-Struer som mulige forstærkninger. Her skal Anders Oechsler afløse Klaus Thomsen som forsvarsgeneral og Peter Balling er en forstærkning til højre backen.

Oechsler vil hjem

Anders Oechsler har tidligere spillet i blandt andet KIF Kolding. Han skiftede for to år siden til tysk håndbold, men nu vil familien gerne hjem, fordi Oechslers ældste datter snart skal begynde i skole.

- Anders er i gang med sit andet og formentlig sidste år i Minden. Familien vil gerne hjem, og vi er i gang med at undersøge, hvilke muligheder der er. Men jeg har ingen kommentarer til, om TTH er en mulighed, fortæller Anders Oechslers spilleragent Christian Henriksen til Dagbladet Holstebro-Struer.

Heller ikke højrebacken Peter Balling vil fortælle meget om sin fremtid til Dagbladet.

Larholm og Nøddesbo spøger

Tidligere har klubben meldt ud, at den svenske stjerne og landsholdsspiller Jonas Larholm er et emne i klubben. Et andet spændende navn, der også ligger i luften og summer er en gammel kending af klubben. Jesper Nøddesbo, der til daglig spiller i FC Barcelona kan være på hjem til dansk håndbold. Team Tvis Holstebros direktør understreger overfor Dagbladet, at ingen kontrakter endnu er underskrevet.

- Anders Oechsler kunne være en mulighed, da vi kigger efter en ny forsvarsspiller i stedet for Klaus Thomsen, men det kunne også være Kasper Nielsen eller andre til den plads. Jesper Nøddesbo vil være en drømmespiller for TTH, men det vil han også være for alle andre klubber i Europa, siger direktør i Team Tvis Holstebro, Jacob Jørgensen, til Dagbladet Holstebro-Struer.

I aften spiller Team Tvis Holstebro på udebane i håndboldligaen imod SønderjyskE.