Truet med koben og gevær efter bilhandel

En bilhandel i Struer endte torsdag aften med, at to mænd truede sælgeren. Med i bilen havde de både et oversavet jagtgevær og to koben.

Koben-Braekjern.jpg

To mænd er anholdt efter de torsdag aften ved 20.30-tiden truede en mand i Struer. Ifølge politiets vagtchef, så var det en bilhandel, der var gået galt, der førte til truslerne. De to mænd fra Herning-området ringede først og truede bilsælgeren, og senere på aftenen dukkede de også op på mandens adresse. Men da bilsælgeren ringede til politiet stak de af - sælgerens kammerat fulgte dog efter de to mænd og ledte politiet frem til dem.

Koben, oversavet jagtgevær, amfetamin og stjålne nummerplader

Da politiet fandt de to mænd - en på 24 år og en på 44 år - stak de af fra deres bil. De blev dog hurtigt fanget og anholdt. I bilen fandt politiet to koben, to sæt stjålne nummerplader og noget amfetamin. Desuden fandt politiets hunde et oversavet jagtgevær, som de to mænd havde kastet fra sig under deres flugt.

Narkopåvirket uden kørekort

Føreren af bilen var narkopåvirket og havde desuden fået frakendt sit kørekort. Da det ikke var første gang, at han kørte uden kørekort, konfiskerede politiet hans Toyota Carina. Begge mænd er sigtet for trusler og bliver fremstillet i grundlovsforhør senere i dag.