Truede med kniv på tankstation

Lokalpolitiet i Herning efterforsker tre røveri-sager.

HerningPolitiSkildt.jpg

7-Eleven-butikken på Shell-tankstationen på Møllegade i Herning blev kloken 00.52 natten til torsdag udsat for et røveri.

Gerningsmanden truede ekspedienten med en køkkenkniv og fik udleveret omkring 1400-1500 kroner. Røveren var ikke maskeret, da han blev lukket ind i butikken, men trak herefter en maske over ansigtet.

Lokalpolitiet i Herning har en teori om, at røveren fik hjælp til at flygte fra stedet. Der blev i hvert fald set en Toyota Carina, der kørte fra stedet med høj fart, og politiet vil gerne høre fra eventuelle vidner, der har set bilen omkring tankstationen.

Røveren var mørk i huden og talte gebrokkent dansk. Han var 175-180 centimeter og havde en lys jakke og sorte joggingbukser med hvide kinesiske tegn og striber på.

Røveri på landvejen

Politiet efterforsker også en sag om et røveri på åben landevej ved højlys dag. En 32-årig udenlandsk mand, der bor i Brande, har fortalt politiet, at han onsdag eftermiddag ved 16-tiden blev tvunget til at standse af to mænd, da han kørte Nordlundvej ved Brande.

De to mænd truede den 32-årige med en revolver til at udlevere et mindre kontantbeløb, og politiet vil nu gerne høre nærmere om den bil, som de to røvere kørte i. Der var ifølge anmeldelsen tale om en hvid Mercedes med runde forlygter - model 210 af E-klassen.

Truede med hammer

En tredje røveri-sag stammer fra en lejlighed på Gl. Skolevej i Herning. Her blev en 42-årig mand opsøgt 43-årig bekendt, som ifølge anmeldelsen truede ham med en hammer og stjal en jakke.

Politiet har senere anholdt den 43-årige, som i forvejen er kendt af ordensmagten. Han bliver torsdag eftermiddag fremstillet i et grundlovsforhør, sigtet for røveri og forsøg på grov vold.