Travlhed hos forsikringsselskaberne

Stormen Bodil har skabt så stor travlhed hos forsikringsselskaberne, at de nu holder ekstra weekendåbent.

Mange mennesker har mærket de kraftige vindstød fra stormen Bodil, og det kan nu mærkes hos forsikringsselskaberne. Ved Vestjylland Forsikring i Videbæk har telefonerne kimet siden torsdag.

Arbejde i stedet for julefrokost

Her har de modtaget knap 900 anmeldelser de seneste tre dage, hvilket betyder, at de ansatte måtte smide alt hvad de havde i hænderne, og træde til i weekenden.

- Det har givet meget ekstra arbejde. Vi er lige nu i gang med at få et overblik og arbejder os systematisk ind på de opgaver, der ligger foran os, men det bliver en lang tid her op til jul, fortæller Lars Bue Nørbjerg, der er skadechef hos Vestjylland Forsikring.

Ikke nok med at den ekstra mængder arbejde har resulteret i weekendarbejde, så blev fredagens firmajulefrokost også inddraget.

- Der var virkelig også knald på i går, så det havde vi ikke tid til. Vi holder den i januar i stedet, siger skadebehandler Didde Damgaard Jensen, der i dag havde travlt med at besvare de mange opkald fra kunder.

Travlt i Thisted

Også hos Thisted Forsikring mærker de stormen. Her er personalet ligeledes blevet kaldt ind til weekendarbejde, og har siden torsdag modtaget godt 550 anmeldelser om stormskader.

- Fredag talte hele huset i telefon, og der er stadig kunder, der ringer ind. Det bliver et rigtig stort arbejde, men vi kører på fuld skrue, fortæller Brian Nielsen der er skadechef ved Thisted Forsikring.

02:10 Luk video