Super start for CWO i Tour of China

Det Herningbaserede cykelhold Christina Watches Onfone har fået en flyvende start i det tre uger lange cykelløb, Tour of China. Stefan Schumacher er i førertrøjen og bjergspecialisten Michael Rasmussen er i sprintertrøjen.

schumi-og-rasmussen2.jpg

En førertrøje - både for den samlede stilling og sprinterkonkurrencen - i løbet Tour of China sidder på ryttere fra Christina Watches Onfone. Stefan Schumacher kørte sig i løbets gule førertrøje med 13 sekunder ned til nummer to, og senere vandt holdet holdtidskørslen suverænt foran Pro Tour-mandskabet Rabobank. Den gode kørsel som samlet hold og en stærk individuel indsats af bjergspecialisten Michael Rasmussen sendte ham i en noget uvant trøje, nemlig den blå sprintertrøje.

 - Vi er topmotiverede og med hele tre sejre allerede på den første etape - så giver vi den gas hele vejen hjem, fortæller sportsdirektør Allan Bo Andresen.

Udover Stefan Schumacher og Michael Rasmussen stiller holdet op med Thomas Frei, Angelo Furlan, Daniel Foder og Martin Pedersen i Tour of China.