Succes med App til håndboldstævne

I weekenden har over 4200 håndboldspillere været samlet til påskestæve i Holstebro. Siden sidste år har deltagerne fået helt nye digitale muligheder.

02042012app.jpg

Der har ikke været den samme trafik omkring stævnekontoret til Holstebro Cup i år, som der plejer. Normalt skal deltagere og trænere nemlig omkring resultatvæggen for at tjekke stillinger, kommende kampe og resultater, men den tjans har en ny app nu overtaget.

Fri for lange busture

I år har man kunne sidde ude i hallen, og løbende tjekke alle kampresultater direkte fra sin mobil. Noget der i den grad har været en hjælp for de mange håndboldspillere.

- Det har været rigtig godt, for så er man er fri for lange gåture eller lange busture hen til stævnekontoret efter resultaterne, eller for at se hvem man skulle spille imod, siger Emil Sørensenfra Vinding KFUM.

Mindre stress

Også på stævnekontoret har den nye App gjort arbejdet en del nemmere for de omkring 650 frivillige hjælpere. 

- Det har gjort stævnet lidt mindre stressende i år, og så har vi haft lidt mere overblik, fortæller Karsten Marcussen, der er formand for Holstebro Cup.

Selvom den nye app fritager alle deltagerne fra at komme forbi stævnekontoret for at tjekke resultater, betyder det dog ikke, at Karsten Marcussen og resten af teamet på stævnekontoret ikke er i kontakt med de mange håndboldspillere. De har nemlig stadig været forbi hver gang de skulle spise eller hente deres præmier.

I år havde papir resultatvæggen stadig fået lov at have sin plads, men den nye app har været så stor en succes, at det fra næste år er slut med den gammeldags metode, fortæller formanden.Den nye håndbold-app har i alt skulle holde styr på knap 1000 kampe og omkring 22.000 scorede mål.