Skyldnere kom i fogedretten

Hele fem skyldnere blev i går hentet af politiet på deres bopæl eller på arbejde for at få komme for en dommer.

Politi_6.jpg

Efter de små retssale blev lukket med den nye politireform er det blevet kotyme for skyldnere ikke at dukke op, når deres sag kom for fogedretten. Måske på grund af de større afstande. Det betyder at deres sager bliver udskudt igen og igen og tager meget af dommerens tid. Til sidst bliver dommeren utålmodig og beder politiet hente skyldneren, så deres sag kan blive afgjort. Og det var netop, hvad der skete i går for fem skyldnere i Skive.

Hentet hjemme eller på arbejde

De blev hentet af politiet på deres bopæl eller på deres arbejde i løbet  af morgenen, hvorefter de blev ransporteret til fogedretten og blev stillet for en efterhånden lettere utålmodig dommer.

Beslaglagde hash og marihuana

En patruljevogn - også fra Midt- og Vestjyllands Politi i Skive - fik i nat et tip om hashsalg på Roslev-egnen. Hos en 42-årig mand fandt de 12 gram hash og 55 gram marihuana, og på en 26-årig køber, som lige kom derfra, fandt de 4,5 gram hash.

Fleece-jakker efterlyses

En forretning som handler med dyreartikler på Vestergade i Kjellerup havde natten til i går indbrud. Gerningsmændene havde taget røde, sorte og grå fleece-jakker af mærket Arak, som forretningen er den eneste forhandler af i Jylland. Politiet hører gerne fra folk, som har tips om Arak-jakker i Kjellerup-området på telefon 114.