Skudoffer blev selv fængslet

Den 20-årige mand, som i nat indfandt sig på skadestuen i Holstebro med et skudsår i låret, er i dag selv blevet varetægtsfængslet sammen med tre kammerater.

skudofferselvfaengslet_0.jpg

En 20-årig mand blev i nat skudt i låret. I dag er han og tre kammerater blevet varetægtsfængslet og sigtet for trusler og besiddelse af et skarpladt våben på et offentligt sted.

- At man render rundt i nattelivet med skarpladte våben er alvorligt. Uanset, hvad deres hensigter har været, så anser vi det som ganske alvorligt, siger vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Kjeld Nedergaard til TV MIDTVEST.

Ville true med våbet men skød efter den forkerte

Politiet kom på sporet af de fire mænd, da den 20-årige sammen med én af kammeraterne lidt over midnat meldte sig på skadestuen i Holstebro. Politiet formoder, at han og de tre kammerater på 21, 26 og 27 år har villet true en person med våbnet, som altså har været rettet mod den 20-årige, idet det er gået af.

Politiet har endnu ikke fundet våbnet, der blev brugt til skudepisoden, men lige nu er sporhunde igang med at lede det sted, politiet formoder det kan være.