Skive: Kvindehåndbold tilbage til start

Skive FH meddeler fredag, at de er nødsaget til at trække klubbens 2. divisionshold ud af turneringen. Der er ikke spillere nok til at gennemføre sæsonen.

Efter en årrække med kvindehåndbold på højt plan, måtte Skive FH torsdag aften sande, at klubben ikke kan samle spillere nok til at gennemføre sæsonen i 2. division. Det skriver Skive Folkeblad.

- Vi har nogle meget små årgange hos vores 1. og 2.-års seniorer og mange af vores dygtigste spillere har forladt området for at læse videre, siger direktør Peter Andersen om baggrunden for at trække holdet fra 2. division. 

Direktøreren understreger, at det langt fra betyder et farvel til tophåndbold i Skive.

- På den korte bane får vi selvfølgelig et slag tilbage, men vi har en ambition om, at vi har et hold i 2. division igen om 2 år. Baseret på lokale talenter, uddyber Peter Andersen. 

Efter et eventyr i damernes bedste række, erkender direktøren nu, at et tophold ikke er noget, de kan købe sig til i Skive. Fremtiden skal bygges på de unge. 

- De kommende år vil vi koncentrere energien om de spillere, der går på gymnasiet og handelskolen. Det er derfra stammen på vores nye hold skal komme, siger håndbold-direktøren til TV MIDTVEST fredag.