Skive f.H. overvejer at trække dameholdet

Skive f.H. er tæt på at trække klubbens damehold fra håndboldligaen, fordi klubben ikke har økonomi til to ligahold.

Spillerflugt og økonomiske overvejelser gør, at Skive f.H. måske alligevel ikke har et damehold i landets bedste række i næste sæson. Det fortæller klubbens formand Mogens Garder.

Med herrenes nylige oprykning har klubben fra næste sæson to ligahold. En stor økonomisk udfordringe, der ikke bliver bedre af, at størstedelen af damespillerne forlader klubben.

Ifølge Mogens Garder drejer det sig om 10-11 spillere ud af en trup på 16. Samtidig har træner Ryan Zinglersen også valgt at sige stop.

Derfor har Skive f.H. indkaldt sponsorene til et møde onsdag morgen, hvor det skal afgøres, om man skal købe et nyt damehold, spille videre med det spillere, klubben har til rådighed eller trække dameholdet fra ligaen.

Mogens Garder vil ikke kommentere på, hvilken løsning han finder mest hensigtsmæssig.

- Jeg har selvfølgelig min personlige holdning, men jeg vil gerne lige tale med sponsorerne, inden jeg udtaler mig om det, siger han.

Han vil ikke sætte tal på, hvor mange penge der skal findes, hvis klubben skal have to hold i ligaen med sportslig berettigelse, men siger, at det med den nuværende økonomi ikke er en mulighed.

Skive fH er på vej til at trække sit hold i dameligaen. Klubben har ikke økonomi til både herrehold og damehold i den bedste række.