Silkeborg stadion bliver solgt i småstykker

Det gamle stadion i Silkeborg skal sælges på auktion og i dag var alle interesserede i et stykke af byens gamle stolthed, inviteret til eftersyn.

En af de lidt mere kuriøse auktioner er gået i gang. Hele det gamle stadion i Silkeborg skal sælges. Stykke for stykke. Silkeborg IF har nemlig fået et nyt stadion. Og det betyder farvel til den gamle Mascot Park.

For eksempel kan man købe lysmasterne med fyrre tilhørende lamper. 

Der er også et komplet omklædningsrum til højestbydende. Med baderum og omklædningsbænke. Og et rygning forbudt-skilt på døren, selvfølgelig.

Men der er også mulighed for at byde på ting, som tilskuerne har haft et tættere forhold til. Det kunne for eksempel være et pissoir fra et af stadionets herretoiletter.

Cirka 10 mennesker var i dag ude at se på tingene og flere af tingene er allerede ved at blive budt op.

En af dem, der er interesseret i at gøre en god handel, er Karsten Nielsen fra Holstebro.

 
 
Foto: Svend-Vilhelm Mikkelsen, TV MIDTVEST

Han ejer en ejendom i midtbyen og har i dag både kigget på stole, vinduer og køkkenet fra stadion.

Karsten Nielsen har nemlig tænkt sig at åbne en bar ved siden af diskotek East End. Godt nok først om to år, men fordi han laver det meste selv, kommer det til at tage noget tid.

- Jeg har kigget lidt på nogle af de store facadevinduer, dem kunne jeg godt bruge til noget i min butik. Og så har jeg en port folk står og tisser i om natten, det kan jeg også bruge de her alu-partuer til at prøve at få stoppet, forklarer han med et smil.

Planen er at lave en mini-biograf på det nye sted, som for eksempel kan bruges til visninger af fodboldkampe. Derfor har han også kigget på nogle biografstole.

- Dem er jeg noget forelsket i, som han siger.

Karsten Nielsen har allerede budt på nogen af tingene. Nu er der kun at holde øje med om andre også er interesserede.

 

Auktionen lukker søndag klokken 20.