Sigtet hænges ud

Den 48-årige mand der i går blev varetægtsfængslet og sigtet for mordet på Maria Møller Christensen er i dag kommet i den offentlige gabestok.

Facebooktrusler001.jpg

Mens politiet stadig har fuld gang i efterforskningen, så er volds- og dødstruslerne mod den mand politiet har sigtet for forbrydelsen i dag væltet frem på internetsiden Facebook.

- Det skulle hævnes med et øje for et øje eller en tand for en tand. Håber, svinet bliver straffet hårdt, sådan en syg stodder føj føj føj.

- Lad mig få fat den fyr, så skal jeg fortælle ham, hvordan vi skal behandle vores unge piger.

- Lad svinet komme i fængslet der ska de nok sørge for den rette behandling af ham. Jeg ønsker ham det allerværste der kan ske ham.

Sådan lyder blot et lille udpluk på den største Facebook-mindeside for den dræbte Maria Møller Christensen. Den har nu over 28.000 medlemmer.

EkstraBladet bringer billede

Heller ikke formiddagsavisen EkstraBladet holder sig tilbage. Avisens forside prydes i dag af et billede af den sigtede mand. Og selv om der er tradition for, at man ikke offentliggør navnet på en person, før denne er dømt skyldig - så bringer avisen både navn, adresse og arbejdsplads på den sigtede.

Avisen forklarer beslutningen med, at mandens identitet var sløret indtil han havde været for en dommer, men da der ikke er begæret eller nedlagt navneforbud i sagen så, mener avisens ledelse ikke, de gør noget forkert, nu hvor han blev varetægtsfængslet.

Sletter trusler

Stifteren bag mindesiden, Jakob Ahler, har i dag haft mere end travlt med at slette truslerne mod den mordmistænkte.

Hør hans reaktion på de offentligt fremsatte trusler her

Vi spurgte folk på gaden i Herning, hvad de mener om truslerne mod en mand som endnu ikke er dømt for forbrydelsen. Se deres reaktioner her

Se hvad efterforskningsleder ved Midt- og Vestjyllands Politi, Ole Henriksen siger til truslerne mod manden.