Seks ministre og en generalsekretær

Seks ministre har meldt deres ankomst, når CSR awards løber af stablen i Holstebro, der har forhenværende FN-generalsekretær Kofi Annan som hovedtaler.

Der bliver rigeligt med hænder at trykke for de midt- og vestjyske politikere når årets CSR awards afvikles i Holstebro den. 16. og 17. september. Seks ministre har nu meldt deres ankomst til arrangementet, der har FNs tidligere generalsekretrær, Nobelprisvinder Kofi Annan som hovedtaler.  

Det er Beskæftigelsesminister, Mette Frederiksen (S), Økonomi- og Indenrigsminister Margrethe Vestager (RV), Erhverv- og vækstminister Henrik Sass Larsen (S), Miljøminister Ida Auken (SF), Udviklingsminister Christian Friis Bach (RV) og Transportminister Pia Olsen Dyhr (SF)

- CSR har afgørende betydning for mange virksomheders arbejde med sociale og miljømæssige forhold. Derfor har været vigtigt for os at samle repræsentanter fra forskellige sektorer for at sikre en gensidig inspiration og videndeling ved CSR AWARD 2013, siger CSR Fondens bestyrelsesformand, Maarten van Engeland.