Rutineret keeper erstatter Magnus Dahl

Den 39-årige målmand Henrik Jepsen skal i de kommende seks uger vikariere for skadede Magnus Dahl i Skjern-målet.

henrik-jepsen-skjern.jpg

Skjern Håndbold har i fraværet af Magnus Dahl hentet en erfaren herre til at vogte buret sammen med Søren Pedersen de kommende seks uger.
Den nye mand i målet er Henrik Jepsen, der efter halvandet års pause nu genoptager karrieren for en stund.
Henrik Jepsen optrådte senest for Skive fh, og har tidligere været forbi klubber som Lemvig-Thyborøn og Team Tvis Holstebro.

- Da Skjern Håndbold kontaktede mig, kunne jeg med det samme mærke, at jeg ikke kunne sige nej til den her udfordring. Jeg er helt vildt klar til at give Skjern en hjælpende hånd de kommende uger, siger Henrik Jepsen.

Et godt kendskab til klubben
Den tidligere Team Tvis Holstebro-målmand, som allerede i formiddags havde første træningsdag med de nye holdkammerater, har i forvejen et godt kendskab til Skjern-holdet.

- Jeg har spillet mange kampe mod Skjern, så jeg kender en del af spillerne fra banen. Derudover dannede jeg målmandsduo med Tom Jensen tilbage i 2002, mens Ole Nørgaard tidligere har været min træner i Tvis. Så jeg har et indgående kendskab til flere i klubben, siger Henrik Jepsen.

Den nuværende målmandstræner Tom Jensen glæder sig over tilgangen af den erfarne keeper.

- Henrik Jepsen har haft en imponerende karriere med flere hundredevis af ligakampe. Der er ingen tvivl om, at vi får en tilknyttet en målmand med masser af erfaring, så vi glæder os til samarbejdet de kommende uger, siger Tom Jensen.

Henrik Jepsen er ikke spilleberettiget til kampen i Champions League mod Elverum i morgen. Derimod er han for første gang med på Skjerns holdkort onsdag i næste uge, hvor vestjyderne møder Mors/Thy Håndbold i Boxer Herreligaen.