Ronaldos klubskifte sætter gang i salget af underbukser

En Herning virksomhed tjener stort på Ronaldos underbukser, og et klubskifte er absolut ikke dårlige nyheder.

Italienerne har nu kastet sig over Cristiano Ronaldo-underbukserne.
Italienerne har nu kastet sig over Cristiano Ronaldo-underbukserne.
Foto: Jonas Bach Sørensen, TV MIDTVEST

Cristiano Ronaldo har skiftet klub, men underbukserne er stadig de samme.

JBS i Herning har sørget for rent undertøj til stjernespilleren i fem år, og med Ronaldos skifte til Juventus, ser det ud til, at de skal sælge en del mere undertøj til italienerne.

- På de sidste to uger har italienerne allerede købt det dobbelte af, hvad vi solgte i hele Spanien året før, siger JBS’ administrerende direktør, Michael Alstrup.

Underbukserne går under navnet CR7, og det har været en kæmpe succes for JBS. Michael Alstrup er begejstret for, at klubskiftet kan gøre salget endnu større.

- Vores CR7-omsætning udgår i dag lidt over 15 procent af hele koncernens omsætning. Det er endda i vækst, siger han begejstret.

Michael Alstrup jubler over salget af Ronaldo-underbukser.
Michael Alstrup jubler over salget af Ronaldo-underbukser.
Foto: Jonas Bach Sørensen, TV MIDTVEST

Stort brand

I alt blev der omsat for 340 millioner i Herning-virksomheden sidste år, og Ronaldo står for de 50.

- At det har så stor en effekt på deres salg på meget kort tid viser, at det er det rigtige sats, de lavede i sin tid, da de lavede en aftale med netop ham, forklarer trendforsker Louise Byg Kongsholm.

Hun mener, at virksomheden skal prise sig lykkelig for, at Ronaldo skifter klub.

- Det, der er fantastisk for dem, er, at virksomheden følges med ham ud i verden, og det får de kæmpestor effekt af her. At han er så kendt, og at han har så mange følgere på sociale medier, der er så mange, der ser op til ham, slår hun fast.

Cristiano Ronaldo har på nuværende tidspunkt 139 millioner følgere på det sociale medie Instagram, hvor han også jævnligt deler billeder af underbukserne. Hvad han selv tjener på underbukserne vil ingen ud med.

2:20
Se hele indslaget her.