Preben Christensen siger farvel til politik

Tidligere borgmester i Brande og nuværende viceborgmester i Ikast-Brande Kommune, Preben Christensen, genopstiller ikke til næste kommunalvalg.

Tidligere borgmester i Brande og nuværende viceborgmester i Ikast-Brande Kommune, Preben Christensen,  genopstiller ikke til næste kommunalvalg. Det meddeler han på Fælleslistens generalforsamling her til aften.

- Jeg har besluttet,  at her efter 25 år i byrådet må det være slut. Næste gang, der er valg, så er jeg 71, og så er der en fire års kontrakt. Så jeg synes, at tiden må være til, at det må være slut, sagde han til TV MIDTVEST tidligere i dag.

 

Preben Christensen har været i kommunalpolitik i over 26 år og er fyldt 69 år. Han er medlem af Fælleslisten, der har fem medlemmer i Ikast-Brande byråd. For Preben Christensen har det ikke været en let beslutning.

- Det er svær beslutning, det må jeg sige, men den skal jo også komme på et tidspunkt, og så må der yngre kræfter til, og det tidspunkt er nu.

Preben Christensen er partiets helt store stemmesluger, og det giver Fælleslisten en udfordring til kommunalvalget i 2017.

- Selvfølgelig er der en udfordring, for folk, har jo stemt personlig på mig, og dem skal jeg jo gerne have kanaliseret over til de nye kandidater, der kommer. Jeg ser fortrøstningsfuldt på det her. Så må de nye ud og lave en god valgkamp, og så tror jeg på, at det kan lade sig gøre, lyder det fra Preben Christensen.

Preben Christensen understreger, at han vil knokle lige til det sidste i hans periode.

- Vælgerne de har valgt mig, og så skal de også have noget for den stemme, de har givet mig, understreger han.