Kan du hjælpe? Politiet offentliggør overvågningsvideo fra cykeltyveri

Et cykeltyveri i Herning for mere end en måned siden er endnu ikke opklaret. Nu offentliggør politiet overvågningsvideo fra indbruddet.

3:38
Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Politiet offentliggør nu overvågningsvideo fra et cykeltyveri ved Henning Jørgensen Cykler i Tjørring ved Herning natten til den 21. oktober. Se billederne ovenfor.

Alarmerne gik, da fem mænd brød ind. I løbet af to minutter stjal de cykler for mange tusinde kroner. Cykler, som de kørte væk i en hvid varebil, som de få dage forinden havde stjålet i Sdr. Omme. Bilen blev sidenhen fundet efterladt.

Tre af gerningsmændene kørte fra forretningen i nordlig retning over et græsareal og drejede mod vest ad Hilmar Sølunds Vej. De to andre løb fra stedet i retning af Hilmar Sølunds Vej, hvor de muligvis har haft endnu en bil holdende.

Politiet skønner, at de fem mænd alle er i alderen, 20-25 år. Fire af dem er almindelig af bygning, mens den femte er lidt kraftigere. Alle var iført hættetrøjer på gerningstidspunktet.

Kan du genkende personerne på overvågningsvideoen, eller har du set noget mistænkeligt i området omkring kl. 4 natten til den 21 oktober? Politiet kan kontaktes på 1 1 4.