Politiet jager stadig overfaldsmand: Kvinde er blevet voldtaget

Kvinden har forklaret, at hun blev voldtaget tidligt søndag morgen. Politiet efterlyser fortsat gerningsmanden.

politiskilt.jpg
Foto: Flemming Christensen

Den kvinde, som søndag morgen blev fundet på et toilet i banegårdsbygningen i Herning, er nu kommet så meget til sig selv, at hun har kunnet fortælle om sine oplevelser tidligt i morges.

Sent søndag formiddag har hun forklaret politiet, at hun er blevet voldtaget i tunnelen mellem Godsbanevej og banegården.

- Hun siger til os, at hun har været i byen i nat, og da hun skulle finde ned til toget, fik hun forvildet sig ned i tunnelen. Her blev hun mødt af en mand, som greb om hende og kastede hende ned på jorden og forgreb sig på hende, siger vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi, Carsten Henriksen.

Kvinden, som er 44 år gammel, blev fundet ved 06.30-tiden i morges, hvor nogle bekymrede personer fik slået alarm. Da politiet ankom var hun både påvirket over situationen og af alkohol, og derfor havde politiet svært ved at få en sammenhængende forklaring ud af hende.

Har du set noget?

Siden i morges har politiet ledt efter gerningsmanden, men man har endnu ikke fundet afgørende spor.

- Hun har udpeget tunnelen som gerningsstedet, så den har vi undersøgt. Vi har også undersøgt hende, og så har hun givet sit signalement af gerningsmanden, siger Carsten Henriksen.

- Indtil videre er der ikke nogen vidner, der har henvendt sig. Jeg håber stadig på, at der er nogen, som har set eller hørt noget, lyder det.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.