Politiet i Skive efterlyser vidner til fædselsulykke

Politiet i Skive vil gerne i kontakt med vidner til en færdselsulykke, hvor en 24-årig mand kørte hasarderet.

politiskilt.jpg
Foto: Flemming Christensen

Politiet har sigtet en 24-årig mand for hasarderet kørsel. Han er sigtet for at have overhalet en række biler i et kryds i Skive, hvor han fortsatte over for rødt og ramte en krydsende bil. Politiet vil gerne i kontakt med vidner til ulykken.  

- Vi ved, at der er 5-6 biler, som han overhaler på vej ud i krydset, før han kører overfor rødt og rammer en anden bil. Vi vil meget gerne i kontakt med nogen af dem, der har set det, siger Lars Mikkelsen, der er politikommissær hos lokalpolitiet i Skive.

Ifølge politiet kom den 24-årige mand kørende af Solsikkevej ud i Frugtparken-krydset i Skive. Efter han rammte en krydsende bil ude midt i krydset, stak den 24-årige efter politiets opfattelse af fra ulykkestedet.

- Vi kommer derud, og der er kun en passager tilbage i bilen. Han er meget lidt samarbejdsvillig, og vil ikke fortælle, hvem der har kørt bilen. 

Ulykken skete her i krydset cirka kl. 18:20. Politiet i Skive vil gerne i kontakt med vidner.

Politiet efterforskede sagen og fandt ud af, at de kendte passagerens bror i forvejen. 

- Vi kører ud til hans adresse og finder den her 24-årige mand derude. Han vil heller ikke sige meget, men nægter at have kørt bilen. Han har en skade på sin hånd, som han påstår er fra en tidligere ulykke. Vi anholder ham og sigter ham. Han er løsladt igen lidt over midnat samme aften, siger Lars Mikkelsen. 

Ifølge politiet tilhører bilen den 24-åriges kæreste. De stammer begge fra Aarhus, men ifølge Lars Mikkelsen har politiet i Skive altså tidligere stiftet bekendteskab med den 24-årige. 

- Der må være en del vidner til hændelsen, og vi vil meget gerne i kontakt med dem, siger Lars Mikkelsen. 

Han opfordrer eventuelle vidner til at tage kontakt til politiet på telefon 114.