Paul McCartney samarbejder med B&O

Bang & Olufsen skal samarbejde med Sir Paul McCartney, der præsenterer sin musik i samarbejde med Struer-virksomheden.

71-årige Paul McCartney skal lave et musikalsk samarbejde med Bang & Olufsen. Det skriver Struer-virksomheden i en pressemeddelelse.  

McCartney, udgjorde sammen med John Lennon, Ringo Starr og George Harrison pop- og rockhistoriens største band, The Beatles. Samarbejdet skulle være kommet i stand, fordi Paul McCartney er stor beundrer af Struer-virksomheden.

- Vi er begejstrede for at samarbejde med Paul McCartney - verden største musikikon, siger Bang & Olufsens administrerende direktør, Tue Mantoni i pressemeddelelsen.

- Bang & Olufsen og Paul McCartney deler en enorm passion for fantastisk lyd, og vi er overbeviste om, at vores brand er den perfekte platform til at formidle hans sande intentioner og følelser, fortæller B&O-chefen.

Samarbejdet er første skud i Struer-virksomhedens nye løbende projekt "The Living Room Tour", som har til formål at skabe en ny og anderledes platform for musik-kunstnere - en platform hvor de kan dele deres kærlighed til musikken med publikum og i en direkte dialog fortælle om nuancerne, inspirationen og intentionerne bag deres værker.

På et pressemøde i London d. 15 oktober bliver samarbejdet mellem Bang & Olufsen og McCartney præsenteret.

Dagen forinden d. 14 oktober bliver Paul McCartneys nye album "NEW" udgivet.