Storspillende Skjern udraderede BSV

Det, der på forhånd lignede en tæt topkamp mellem de to pokalfinalister, endte med en storsejr til udeholdet fra Skjern.

Skjern vandt onsdag aften en overlegen sejr over pokalfavoritterne fra BSV.

Der var lagt op til topkamp mellem ligaens nummer 3, BSV, og Skjern på fjerdepladsen. De forsvarende mestre fra BSV kom med en sejr i Kiel, mens Skjern havde vundet to kampe i streg.

Udover en topkamp var det også en gentagelse af pokalfinalen fra januar, hvor Skjern triumferede.

I kampens begyndelse var det svært at se, at BSV var sultne efter revanche. Her havde de det svært, mens Skjern kom bragende ud af startboksen og bragte sig foran 4-0. Seks minutter skulle der gå, før BSV kom på tavlen.

Skjern fortsatte dominansen. Efter 20 minutter var udeholdet således foran 10-4 takket være en storspillende Tibor Ivanisevic i målet med en redningsprocent på 60 og en velsmurt kontramaskine.

Holdene gik til pause med stillingen 12-17. Skjerns Kasper Søndergaard havde en fest i første halvleg, hvor landsholdsbacken stod noteret for seks mål på seks forsøg.

I første halvleg måtte Skjerns Daniel Svensson forlade banen med en læg, der drillede.

Skjern fortsatte dominansen i anden halvleg og kom hurtigt foran 21-13.

Med en ottemålsføring i bagagen slappede udeholdet en smule af, og det gav BSV mulighed for at pynte på resultatet.

De forsvarende mestre kom dog aldrig for alvor op at snuse til et muligt comeback.

Kasper Søndergaard og Lasse Mikkelsen stod for hovedparten af Skjerns scoringer med ni mål hver, mens Tibor Ivanisevic havde flere vigtige redninger og endte med en redningsprocent på 40.

Skjern vandt kampen 31-22. Med sejren bevæger de sig nærmere BSV’s tredjeplads, hvor der nu kun er et points forskel.