Palletyve taget på fersk gerning

To mænd på 25 og 28 med ex-jugoslavisk baggrund blev ved 02-tiden i nat anholdt, da de var i gang med at stjæle pallerammer fra Stea i Engesvang. En tredje er stadig på fri fod.

Målet var pallerammer, da du to mænd fra Ex-Jugoslavien var på besøg hos pallevirksomheden Stea i Engesvang. De seneste dage havde virksomheden set på deres overvågning, at den samme bil flere dage i træk var kørt til virksomheden, hvor de låste en port op og stjal paller. Det fik Stea til at hyre en vagt. Det gav gevinst tirsdag aften, hvor vagten så tre mænd i færd med at stjæle pallerammerne.

- Vagten ringer til os, og vi får hurtigt sendt en hundepatrulje til stedet. De tre tyve løber fra stedet, da de bliver opdaget. Hundene finder hurtigt frem til to af de tre i en nærliggende skov, hvor vi anholder dem. Den tredje er stadig på fri fod, fortæller Jeppe James Olsen, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Den 25-årige er kendt af politiet for lignende indbrud. De to anholdte skal i dag afhøres og sigtes, men bliver formentlig løsladt umiddelbart derefter.