Ove C: Vi er ikke favoritter

Cheftræneren i Viborg FF glæder sig til to skæbnekampe i 1. division - men mener, at Vejle Boldklub Kolding og Vestsjælland er favoritter til at komme i superligaen.

020513_Ove_Christensen.jpg

Selv om Viborg FF stadig har gode chancer for at vende tilbage til superligaen i fodbold, så mener cheftræner Ove Christensen ikke, at viborgenserne er favoritter til at rykke op.

- Vi betragter stadigvæk Vestsjælland og Vejle som helt klare oprykningsfavoritter. Men vi synes selv, at vi har alt at vinde og intet at tabe, og det kan være, at vi kan lukrere lidt på, at Vejle føler, at der er pres på, siger Ove Christensen til Ritzau.

Viborg ligger på tredjepladsen i 1. division lige under Vejle Boldklub Kolding, der har to point mere. Netop de to hold mødes torsdag aften på Vejle Stadion, og senere møder viborgenserne så rækkens tophold Vestsjælland. De to bedste hold rykker op.

Fantastisk oplevelse

- Det er ikke sådan, at vi underspiller vores muligheder. Vi er bare realistiske og ved, at hvis det skal lykkes over to kampe, så skal vi ramme et niveau, der er højere, end vi hidtil har vist. Men vi synes, at det er meget sjovt, at vi sådan er kommet med i ræset, og det bliver en fantastisk oplevelse og opgave for vores stadigvæk meget unge og urutinerede hold, siger Ove Christensen.

Viborg rykkede ud over superligaen i 2008.

Eksternt link: Se stillingen i 1. division her