Håndbold: Ny skuffelse af TTH Holstebro i slutspillet for herrer

Gruppe 1 er helt åben i håndboldherrernes slutspil, efter at Sønderjyske ude slog TTH Holstebro med to mål. TTH har nu tabt begge kampe i slutspillet.

Sønderjyske gjorde gruppe 1 i håndboldherrernes slutspil mere åben, da holdet onsdag tog til Holstebro og vandt.

Ude mod TTH Holstebro sejrede Sønderjyske 32-30 efter et tæt opgør, og dermed har Sønderjyske to point i gruppen.

Aalborg Håndbold topper med fire point, mens Skjern har to point, inden de to hold mødes senere onsdag.

TTH har med to nederlag i slutspillet det ene point, som klubben tog med over fra grundspillet.

TTH gik ellers til pause foran 15-12, og føringen blev udbygget til 18-14 fire minutter inde i anden halvleg, da Magnus Bramming udnyttede et kontraangreb.

Gik ned efter pausen

Sønderjyderne formåede dog at holde fast og skabe spænding. Oliver Nøddesbo Eggert sørgede for at udligne til 19-19, og det hele var helt lige med 20 minutter igen.

Det var det stadig med et kvarter tilbage, da stillingen var 23-23, inden TTH bragte sig foran ved Viktor Östlund.

Det blev da også en tæt afslutning med 26-25-føring til TTH med otte minutter tilbage.

Et fornemt indspil fra playmaker Oliver Nøddesbo Eggert til stregspilleren Frederik Ladefoged betød udligning for Sønderjyske til 26-26.

Det bølgede frem og tilbage, og 29-29 med fire minutter igen fortalte alt om jævnbyrdigheden. Men til sidst var det altså gæsterne, der trak det længste strå.