Mors-Thy Håndbold reddet

Missionen for Mors-Thy Håndbold lykkedes. Klubben har samlet 2,3 millioner kroner ind på 10-12 dage

050712MorsThy_0.jpg

Håndboldstoltheden på Thy og Mors er nu reddet fra en truende konkurs. For få dage siden manglede klubben 2,3 millioner kroner. Det er lykkedes for klubben at samle pengene ind med stor hjælp fra lokale og sponsorer på bare 10-12 dage. Det betyder, at klubben også i den kommende sæson spiller med i Herreligaen.

 - Jeg ser det som en fantastisk opbakning, at både sponsorer men også fra folk, som vi slet ikke tidligere har været i kontakt med, vil støtte op om klubben, siger klubbens formand Hans R. Holst til TV/MIDT-VEST.

Truppen intakt

Klubbens sponsorer, der har spyttet ekstra i den slunkne klubkasse, har sat et krav om, at der ikke måtte røres ved spillertruppen. Det betyder, at truppen forbliver intakt, og at ingen forlader klubben.

 - Det betyder, at ingen forlader klubben, og at ingen spillere går ned i løn, siger formanden.

Moderklub har købt aktiepost

En af moderklubberne bag Mors-Thy Håndbold, HF Mors, har i forbindelse med de økonomiske problemer i eliteafdelingen indgået en aftale med statsbanken Finansiel Stabilitet om et køb af en aktiepost, som statsbanken overtog, da Fjordbank Mors krakkede. Det er så meningen, at HF Mors vil sælge aktierne, hvor overskuddet skal gå til Mors-Thy Håndbold.

 - Jeg synes, det er fantastisk, og det understreger virkelig, hvor stor opbakning der har været til vores projekt i Mors-Thy Håndbold, siger Hans R. Holst.

Med de 2,3 millioner kroner på kontoen er klubbens underskud væk, og egenkapitalen er blevet genetableret.

Håndboldstoltheden på Thy og Mors er nu reddet fra en truende konkurs. For få dage siden manglede klubben omkring 2 millioner kroner, de er nu hentet ind, og klubben kan fortsætte.

Her kan du høre, hvordan direktøren i Mors-Thy Håndbold, Gunnar Bruhn Simonsen, sagde umiddelbart efter, klubben havde klaret frisag.

1:37