Massiv politiindsats i Thy

30 betjente har siden fredag været i Thy for at fange færdselssyndere.

PolitiErme_type1.jpg

Siden fredag eftermiddag har Thy populært sagt været pakket ind i politi. Færdselsafdelingen hos Midt- og Vestjyllands Politi har været tovholder i en massiv indsats, hvor 30 betjente har været afsted.

Anledningen er det årlige Thy-træf, hvor 4500 motorcyklister mødes til et tre-dages stævne på Iruplund Camping ved Snedsted.

Jørgen Christensen, der er souchef i politiets færdselsafdeling i Midt- og Vestjylland siger til TV/MIDT-VEST, at de mange motorcyklister ikke som sådan er lovovertrædere - men, at de er en anledning til at lave en målrettet indsats i Thy.

Siden fredag har politiet således standset 3725 køretøjer og skrevet 383 rapporter. 241 har kørt for hurtigt. 26 har kørt spirituskørsel - tre af disse var mortorcyklister.

Souchef Jørgen Christensen siger, at med den mængde ressourcer politiet har brugt, så er det forventeligt, at resultatet bliver så markant.

I arbejdet med at lave trafikkontrol, har politiet anvendt motorcykler, fotovogne, almindelige patruljebiler samt tre civile patruljebiler med videooptager-udstyr installeret.