Maskeret og bevæbnet mand efterlyst efter røveri på tankstation

En maskeret mand røvede fredag aften en OK tank på Koldingvej i Viborg.

Hvis du ved noget om sagen, kan du kontakte politiet på telefonnummer 114.
Hvis du ved noget om sagen, kan du kontakte politiet på telefonnummer 114.
Foto: Politiet - Overvågning

Opdateret.

OK tanken på Koldingvej i Viborg blev fredag aften udsat for et røveri. En maskeret mand kom ind på tanken og truede personalet med en pistol. Manden kom fra tanken med kontanter og cigaretter. Herefter slog personalet alarm.

Efter røveriet stak manden af på en lilla eller lyserød damecykel med blankt styr og blanke skærme. Cyklen havde en sort kurv. Manden kørte fra stedet i sydlig retning af Koldingvej. 

- Det er altid en chokerende oplevelse, og personalet kan få traumer over sådan nogle hændelser. Derfor gør vi også alt vi kan for at opklare de her sager, siger Henrik Nielsen, der er vagtchef for Midt- og Vestjyllands Politi. 

Den maskerede mand beskrives som værende 190 centimeter høj og spinkel af bygning. Manden var iført en sort elefanthue og sort tøj. Han havde også grå havehandsker på. Han havde medbragt en sort eller grå plastiksæk til røveriet. 

- Det er jo altid alvorligt, når folk kommer ind og truer med et våben, så vi er i den tunge af straffeloven, og der er sat en hel del ressourcer ind på at opklare røveriet, siger Henrik Nielsen. 

Politiet har fundet den cykel, som de formoder, at gerningsmanden er flygtet på. Den blev fundet på en sti i et skovområde tæt på Koldingvej.

Politiet vil meget gerne høre fra vidner, der enten har set manden stikke af på cyklen. Hvis du har nogle oplysninger om sagen kan du kontakte politiet telefonnummer 114.

- Vi er meget afhængige af hvilke spor, vi finder på gerningsstedet, samt at vi er meget afhængige af befolkningens hjælp, siger Henrik Nielsen.

0:27
Hør Henrik Nielsen beskrive gerningsmanden.