Makabert hundedrab i Tjørring

Et ungt par fra Tjørring ved Herning kom mandag aften hjem til en ubehagelig overraskelse. Deres lille chihuahua-hvalp var blevet slået ihjel. Nogen havde slået hundens hoved mod et glasbord

PolitiErme_0.jpg

Hunden hed Angel, og var omkring et år gammel. Da parret fandt hunden, lå den i en blodpøl en halv meter fra parrets glas-sofabord, der var slået itu.

- Det er jo sindssygt, at nogen kan være sådan. Tænk sig, at nogen kan finde på at slå et lille forsvarsløst dyr ihjel på den måde, fortæller Sophie Olsen til aoh.dk.Hun ejede hunden sammen med sin kæreste Jonas Moeskjær Madsen.

Ikke parrets muskelhunde

Det unge par ejer også to muskelhunde. Men en dyrlæge fra Tjørring, der har undersøgt hvalpen, har slået fast, at det ikke er de to muskelhunde, der har dræbt den lille hvalp.

Der var ikke mærker efter hundebid på hvalpen. Parret fortæller også, at de to hunde er meget fredelige.

Ikke tegn på indbrud

Døren til lejligheden var låst, da parret kom hjem, så den eller de, der har dræbt hunden, må have haft en nøgle.Der var heller ikke stjålet nogen ting fra huset. Måske er en eventuel indbrudstyv blevet overrasket af hundene.

Ikke nogen uvenner

Sophie Olsen og Jonas Moeskjær Madsen, som arbejder på henholdsvis et autolakereri og en minkfarm, mener ikke, at de har haft en konflikt med nogen, der har kunnet føre til drabet på deres hund. Ifølge dem, har deres hunde heller aldrig generet nogen.

Hundrabet er nu anmeldt til politiet:

- Vi har nogle afhøringer, som vi skal foretage i dag, men derudover har vi ikke ret meget at gå efter, så hvis der er nogen, der ved noget, er de meget velkomne til at kontakte os, fortæller vicepolitikommissær Kell Svenningsen fra Midt- og Vestjyllands Politi til eb.dk.

En af parrets andre hunde har også fået mindre knubs. Det tyder på, at den er blevet sparket.